A D V E N T U R E
C O O K

ADVENTURECOOK | CATERING

Contact Info

+31 (0) 6 48 266 613

Populierweg 53
6222 CP Maastricht

info@adventurecook.nl

Catering in een Weiland in ons mooie Limburg

Een mooi Event neerzetten of lekker eten op locatie met een mooi gedekte tafel en heerlijke ingrediënten dat is wat uiteindelijk de gasten zien en wat er ook blijft hangen. Dat is helemaal prima want dat is waar wij het voor doen. De gasten een mooie dag/avond, beleving en herinnering geven.

Maar er is natuurlijk meer. Het lijkt allemaal zo simpel, het staat er zo maar ergens in bijvoorbeeld een weiland, het is prachtig en het eten was top!

1 1/2 uur tijd, een koud biertje (chateauneubourg) een wijntje (vojacek), diverse sapjes, een uitgebreide en gezonde #lunch aan een mooi gedekte tafel met ook nog ter plekke gebakken eitjes en bloedworst met appeltjes.
 
 
Na 1 1/2 uur is het tijd om verder te gaan. Een bedankje, een stevige handdruk en breed lachende gezichten. Ze stappen op de fiets en gaan verder met een prachtig georganiseerde dag door Evenementenbureau Treat.
Daar staan we dan.
We zwaaien nog even naar de groep en kijken naar de tafel.......
 
 
Wat zo’n perfecte tafel was is nu een slagveld en dat moet natuurlijk ook weer worden opgeruimd. Niet alleen op de locatie, maar daarna ook nog eens op ons thuishonk; de Adventurecook base Kitchen.
Alles afwassen, materialen schoonmaken, sorteren en weer opruimen zodat het weer spik en span klaar staat voor een volgend #event.

UP