A D V E N T U R E
C O O K

ADVENTURECOOK | CATERING

Contact Info

+31 (0) 6 48 266 613

Populierweg 53
6222 CP Maastricht

info@adventurecook.nl

Gertjan is van oorsprong kok en met zijn ervaring zorgt hij nu voor het hele logistieke verhaal, de gesprekken met diverse opdrachtgevers en partners en het binnenhalen van toffe opdrachten. Vivian is creatief designer van oorsprong en zij houdt zich vooral bezig met alle culinaire aspecten. Van het bedenken en samenstellen van de gerechten tot het maken van alle offertes, van het begeleiden en aansturen van de koks in de bedrijfskeuken tot het zelf koken. En, niet onbelangrijk, de finishing touch; de uitstraling en de looks van de gerechten en de materialen, de opstellingen op de verschillende locaties en alles daaromheen.
Wij zorgen er met ons enthousiaste team voor dat iedere catering, groot of klein, een een feestje voor iedereen is.
In onze keuken in Maastricht creëren wij dagelijks de lekkerste gerechten, hapjes en culinaire verrassingen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe recepten en smakelijke ingrediënten. Kwaliteit, originaliteit en maatwerk staan daarbij hoog in het vaandel. Ons doel is dat we er samen met de opdrachtgever een smakelijk succes van maken!

Creatieve catering op maat

Wij geloven in creativiteit en onderscheiden onszelf graag van anderen door catering op maat aan te bieden. Uw wensen staan centraal en we stellen met en voor u een perfecte invulling van uw catering samen. In onze keuken in Maastricht bedenken en bereiden we dagelijks nieuwe recepturen. Kwaliteit, originaliteit en maatwerk zijn voor ons heel belangrijk.

Duurzaam koken

Wij werken met eerlijke producten en streven naar de beste kwaliteit. Duurzaamheid is belangrijk en daarom koken we met verse, vaak biologische, vegetarische, seizoensgebonden en fairtrade producten. We kopen onze producten en ingrediënten zo veel mogelijk lokaal in, vanwege de goede smaak en kwaliteit én om de lokale economie te steunen.

Onze stroop komt uit Bunde,  groenten en fruit uit Gronsveld en ons brood en gebak komen uit hartje Maastricht. Verder scheiden wij al ons afval, gaan we zuinig om met water en gas en gebruiken biologisch afbreekbare disposables wanneer wij het eten niet op porselein serveren. Het ziet er niet alleen mooi en hip uit, maar is ook nog eens veel beter voor het milieu. Hier investeren wij graag in. Ook de plastic rietjes hebben wij al heel lang in de ban gedaan. Deze manier van verantwoord ondernemen daagt ons uit om continu te zoeken naar goede, creatieve en leuke alternatieven.

Biologisch en allergenen

We spelen graag in op de vraag naar biologische gerechten. Door onze duurzame werkwijze is dit al een vertrouwd onderdeel van onze catering. Naast biologische gerechten bieden wij ook verschillende mogelijkheden voor gasten met een allergie of intolerantie.Zo koken wij op verzoek en met veel liefde glutenvrij en lactosevrij.

Klaar voor een culinair avontuur?

Wij staan voor u klaar om van uw lunch, diner, bruiloft of evenement een culinair succes te maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en meer informatie. 

UP