A D V E N T U R E
C O O K

ADVENTURECOOK | CATERING

Contact Info

+31 (0) 6 48 266 613

Populierweg 53
6222 CP Maastricht

info@adventurecook.nl

uuuhm, onze geweldige Mini-C00per

De wekker gaat, het is 5:00 uur. Nog wat slaperig maar super verheugd verlaat ik in alle stilte ons huis. Overigens heerlijk om eens een keer niet in de drukte en hectiek van iedere ochtend wakker te worden.

Het is februari en dus nog donker. Eerst nog even wat laatste spulletjes,
waaronder heerlijk gember citroen water, ophalen bij onze Adventurecook keuken en dan op naar de locatie, deze keer Hei15.

Wat een voorrecht en klein feestje om in alle vroegte met een langzaam opkomende zon door ons prachtige Limburgse landschap te kunnen en mogen rijden. Terwijl ik normaal gesproken in de ochtend niet echt (lees: echt niet) te genieten ben, geniet ik nu met volle teugen en betrap ik me er zelf op dat ik een brede smile op mijn gezicht heb en zelfs kriebels in mijn buik.

Wat maakt dan deze dag zo speciaal hoor ik jullie al denken, voor sommigen van jullie is dit namelijk heel normaal en dagelijkse kost, voor mij dus niet.
Vandaag is anders dan anders, vandaag is namelijk Pluk de ochtend dag. Een heel mooi Event dat ik samen met Doriënne van DOO Creations & Céryla van Cée Concept met heel veel liefde, enthousiasme, warmte en passie organiseer.
Pluk de Ochtend is een Event voor jezelf, om in deze toch wel hectische en drukke tijden de kans te krijgen om niet alleen te zorgen, te werken, ouder of partner te zijn, maar om ook eens lekker aan jezelf te denken, jezelf rust te gunnen en vooral om te genieten. Maar zeker ook om inspiratie op te doen, mensen te ontmoeten en te leren over gezondheid en pure producten. Oftewel Me-time zoals ze dat zo mooi noemen tegenwoordig.

Het is de 2de editie en net als de vorige keer worden we verwend met een heerlijk zonnetje en een lenteachtige temperatuur. Daar sta je dan met je Winter editie hahaha….
Maar om eerlijk te zijn, behalve als het een dik pak sneeuw met een stralende zon zou betreffen (ik spreek even voor mezelf), hadden wij het ons niet mooier kunnen wensen.

Vol gezonde spanning en klaar met alle voorbereidingen staan we te wachten op onze eerst gasten die gelukkig ook mooi op tijd arriveren.
Als om 9:00 uur dan iedereen aanwezig is start Céryla vanuit haar vakgebied met een ochtend sessie goed voor lichaam en geest om er zeker van te zijn dat alle bloed rustig door de aderen stroomt en er optimaal energie opgenomen kan worden.
Aansluitend nemen onze gasten al kletsend en vol frisse energie plaats aan de altijd centraal staande ontbijttafel, de brandstof voor de rest van de dag. Thema’s als gezond, puur, lekker en genieten komen ook hier weer volop aan bod.

UP